torstai 16. helmikuuta 2012

aassööömm !

hejsan bloggen ! (:


alltså som ni kanske läst också från nån annans blogg så var det i förrgår zentra's valentine's-day disco ! (: 
De va ju super,  utom musiken var lite sådär :-D men jag var där tisammans med mina flickor ( ni vet no vem ni är (; ), o några pojkar också (: ! hade  det helt roligt och vi dansade ganska mycket och det blev taget några bilder (: och de kommer här nedanför snart. 
Just nu sitter jag och bläddrar igenom gamla bilder, voij ! och jo vi hadde sportdag igår, men jag har inga skridskor så jag kunde inte delta :d haha, benkku sade ett bra förslag om vad jag skall göra när jag är hemma, alltså fara ut i skogen och springa 10 km i en och en halv meter snö ? ..kanske inte. 


Men idag hade jag skola från 8-15 och vi var sista timmen i gamla rådhuset, vi for dit med klassen när vi skulle ha historia (: och sen va jag en stund i stan och sedan for jag till lusse vartifrån jag blev sökt typ halv 5 tiden (: Men ska snart gå och tsiiga på salkkarit så hejdå ! (':


här kommer ennu bilder från zentra -->
och hade faktist en liten nailstudio här, och gjorde vattenmarmorering, dit fo 3 och en halv timme .. men jag tycker att dom e coola, hehe första gången ja gjord så dissa int! här också några bilder på dem :

hejs ! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tietoja minusta

Oma valokuva
jag heter amanda och är 13 år och bor i borgå. Skriver här om mitt vardagsliv samt bilder, enjoy !